Coaching

Coaching op maat

Coaching op maat


Als gezondheidscoach en ervaringsdeskundige begeleid ik je op verschillende vlakken. Alle thema’s die te maken hebben met een gezonde levensstijl komen aan bod. Tijdens de CO & CO moments of de Healthy Way Kuur komt het volgende aan bod:

 • mentaal evenwicht
 • voeding
 • beweging
 • planning

 

Samen bekijken we wat je op elk vlak wilt bereiken en maken we een planning op om jouw doelen te bereiken. Ook reik ik je een aantal handige tools aan, die je zullen helpen om bewustere keuzes te maken op weg naar je ideale levensstijl. 

 

Daarnaast geven we je een boekje mee met alle info, zodat je jezelf later opnieuw een boost kunt geven.

Healthy Way kuur

Uiters gezond voedingstraject


De Healthy Way-kuur is een uiterst gezond voedingstraject onder professionele begeleiding. Het is volledig gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement. Deze kuur bestaat uit 3 levels:


 • GO 1! Cleaning level
  ( Ampullen)
 • GO 2! Attention level
 • GO 3! Feelgood level


"Jouw doel: jouw ideaal gewicht, meer energie en dit voor altijd!"


Samen met mij als gediplomeerde coach gaan we op zoek naar wat goed en minder goed is voor jouw lichaam. Zo word je ook je eigen coach en krijg je de heuse mindshift die nodig is om levenslang van een gezond lichaam te kunnen genieten. 


GO1! Cleaning Level 

 

Tijdens de zuiveringsfase (cleaning level) neem je dagelijks een ampul in, samen met een ondersteunend voedingsplan. Tijdens dit level worden een aantal voedingsingrediënten weggelaten. De bedoeling is om je maag en darmen rust te geven. Je lichaam zuivert zich van alle afvalstoffen, zodat je spijsverteringsstelsel zich optimaal kan herstellen.


De eerste fase duurt in principe 24 dagen. Afhankelijk van jouw streefgewicht kan je dit level verlengen tot 3 weken. In dit level krijg je wekelijks ondersteuning van jouw coach. 

Verlengen

 

Je kunt deze fase verlengen in overleg met je coach. Ook na een reis of na de feestdagen kan je met deze kuur je lichaam terug laten herstellen en zo je balans terugvinden.

Bij aanschaf van een volledige kuur ontvang je voor 1 jaar 10% korting op ons volledig aanbod in de Feel Good Bar Atelier

De ampul


De  ampul is  100% natuurlijk. Je neemt hem enkel tijdens de eerste fase in, tijdens de cleaning level. De ampul is gebaseerd op een orthomoleculaire vloeistof.


De basis van deze ampul is gedistilleerd water, dat werd aangelengd met L-carnitine en chroom. Deze essentiële voedingstoffen worden opgenomen via de speekselklieren. L-carnitine ondersteund de vethuishouding. Chroom helpt de suikerspiegel te stabiliseren .


Voordelen: 

 • Je grijpt minder snel naar allerlei snacks of tussendoortjes. 
 • Je boekt snel resultaat en dit op een uiterst gezonde manier.

GO2! Attention Level

 

In deze fase leer je echt hoe je je eigen coach wordt. We gaan samen onderzoeken hoe jouw lichaam op bepaalde voedingsstoffen reageert. Elk lichaam reageert immers anders. Geleidelijk aan voegen we voedingsmiddelen toe aan je eetpatroon en houden we de reactie ervan op je lichaam heel nauwlettend in het oog. In deze fase speelt de coach een zeer belangrijke rol! Je leert je lijf perfect kennen, zodat je deze kennis kan gebruiken om een stabiel gewicht te behouden. Ook ontdek je welke voedingsstoffen je beter niet meer in huis haalt. Tijdens deze level blijf je ook nog afslanken. Hoe lang deze level duurt, is afhankelijk van de reacties van je lichaam op de verschillende  voedingsstoffen en  hoe ver je nog staat van je streefgewicht. Dit bespreek je allemaal met je coach.

GO3! Feelgood Level

 

Dit is de fase waarin je een optimaal eetpatroon hebt bereikt, dat je energie geeft en je gewicht stabiel houdt. Je weet ondertussen perfect hoe je lichaam werkt en waar het goed en slecht op reageert. Je bent klaar om je eigen weg te gaan. Ook al lijkt dit vooruitzicht misschien wat beangstigend, ik ben er altijd om je even bij te sturen als dat nodig is. Af en toe een controlegesprek met je coach is zeker aan te raden! 

Bij aanschaf van een volledige kuur ontvang je voor 1 jaar 10% korting op ons volledig aanbod in de Feel Good Bar Atelier

Coaching & prijzen


Tijdstip


De coachingssessies gaan door op:

 • Dinsdag: 10u30 - 16u30
 • Woendag 10u30 - 16u30

  Prijzen


  • Volledige kuur inclusief 6 coachingsessies: € 449,-
  • Halve kuur inclusief 2 coachingsessies: € 180,- (vervolg)
  • Halve kuur inclusief 4 coachingsessies: € 275,- (startende)
  • Nakuur van 12 ampullen zonder begeleiding: € 90,-
  • Nakuur van 24 ampullen zonder begeleiding: € 180,-
  • Extra coaching: € 25,- per half uur
  • Extra bodyscan: € 15,-

  Healthy Way kuur 

   PROMO! 

  JANUARI/ APRIL/ SEPTEMBER

  395€ ,- ipv € 449

  Bij volledige kuur ontvang je jouw

  MEMBER SHIP GOLD KAART 

  10% korting heel jaar op het volledig aanbod

  in de Feel Good Bar Atelier!

  Halve kuur 249€,- ipv €275