Mijn verhaal

Heidi Zutterman

Gezondheidscoach

Graag neem ik je mee in mijn verhaal en mijn passie.

Al jaren ben ik gepassioneerd door alles wat te maken heeft met gezondheid. Een gezonde levensstijl op vlak van voeding, geest, spiritualiteit en lichaam.

 

Zo’n 4 jaar geleden is Healthy Go geboren, mijn tweede kindje. Naast mijn passie, heb ik ook jaren gewerkt in de horeca, waar ik mijn job met veel liefde heb uitgevoerd. Als alleenstaande mama was het niet eenvoudig om de horeca te combineren met de zorg voor mijn geliefde dochtertje. Ik besloot toen om mijn onafgewerkte studies verder te zetten.


Na 10 jaar studeren, behaalde ik met glans mijn diploma’s voor coach in de kinderzorg en de gezondheidszorg. Gezond koken fascineert me al jaren. Vandaaruit is het idee ontstaan om gezonde maaltijden en soepen te bereiden en die te leveren aan huis. Het was een schot in de roos!

 

Daarnaast heb ik personen gecoacht en kookworkshops gegeven voor jong en oud.
Deze activiteiten heb ik allemaal gebundeld en zo is mijn feelgoodbar / atelier ontstaan.

 

Healthy Go biedt evenwicht tussen voeding, een spirituele mindset en een gezond lichaam. Je kan er terecht voor gezonde maaltijden, drankjes en soep, zowel ter plaatse te nuttigen als af te halen.

 

Daarnaast wordt er ook gecoacht, zowel in de vorm van groepskookworkshops, als 1-op-1-coaching. Ik begeleid mijn klanten ook bij het afslanken en gezond eten.

 

Alles wordt in een weekplanning gegoten, aangepast aan de noden van de klant.
Wil je een voorbeeld van een weekplanning inkijken? Dat kan! Neem gerust een kijkje naar de openingsuren. 

 

Ik wens je alvast een fantastische en heel gezonde reis toe, op weg naar jouw droomleven! Want het leven heeft een deadline! Elke dag wordt het korter. Dus haal het beste uit elk moment!

Leef je mooiste leven!